Realisatie bij van den Berg

Vakmanschap en betrokkenheid vormen de troeven van menige Belgische kmo, en dat is niet minder het geval voor de firma van den Berg. Al meer dan veertig jaar ontwerpt, plaatst, en onderhoudt dit familiebedrijf met succes de installaties van zijn klanten. Van den Berg legt zich vooral toe op verwarming en sanitair en dat zowel voor nieuwbouw als renovatie. Badkamerrenovaties en zonne-energie vormen sinds enkele jaren twee nieuwe werkdomeinen.

Realisatie Data-M bij installatiebedrijf van den Berg

Focus op service en efficiëntie

Van den Berg is een installatiebedrijf dat het moet hebben van zijn service. En dat kan je maar waar maken als je zelf optimaal georganiseerd bent. Daarom heeft van den Berg er van in het begin voor geopteerd om met Data-M met één geïntegreerde software-oplossing te werken. Dit pakket moet alle aspecten omvatten die belangrijk zijn voor de onderneming. Dus niet alleen een goede ERP met voorraadbeheer en een verkoop- en aankoopflow, maar ook met CRM en een naadloos aansluitende financiële opvolging. In een professioneel gerund familiebedrijf is tijd altijd een schaars goed. De all-in-one oplossing van Data-M levert een bijdrage door de administratieve rompslomp tot een minimum te beperken. Zo is het bij de onderhoudsopvolging van verwarmings- of airconditioning-installaties bijvoorbeeld belangrijk om ook de historiek ervan snel te kunnen raadplegen .

Realisatie Data-M bij installatiebedrijf van den Berg

Continuïteit en vernieuwing

Doordat de oplossingen van Data-M over de jaren heen mee zijn geëvolueerd met de technische evoluties van de IT-markt en met de behoeften van de klant, heeft van den Berg over een periode van meer dan 30 jaar nooit de behoefte gevoeld om te veranderen van software-partner. Dat betekent concreet: geen nieuwe investeringen in licenties, en vooral geen enkel verlies van informatie uit het verleden.

Realisatie Data-M bij installatiebedrijf van den Berg

Data-M nv
Jozef Buyssestraat 72, B-9230 Wetteren
+32 (0)9 366 17 73 | info@datam.be
© Copyright Data-M nv  -  Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Cookiebeleid