Realisatie bij What's Cooking?

What's Cooking? is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die in tal van Europese Ianden een uitgebreid gamma aan kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert. De groep is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseert een omzet van meer dan 700 miljoen euro. Onze klant produceert en verkoopt fijne vleeswaren en vers bereide gerechten vanuit 12 industriële vestigingen in Belgie, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. What's Cooking? verkoopt zijn producten voor een groot deel via private labels in de competitieve markt van de grootdistributie. Binnen Europa is What"s Cooking? marktleider In het segment van de verse lasagnes. Om die positie te bereiken zijn niet alleen kwaliteit en prijs doorslaggevend, maar ook de geleverde service.

Realisatie Data-M bij What's Cooking?

Warehouse systeem

Het WMS van Data-M zorgt er voor dat What's Cooking? ook qua logistiek snel kan inspelen op de voortdurend veranderde marktomstandigheden. Dat is het geval in 5 distributiepunten in Belgie en 4 in Nederland.
Wijchen in Nederland is van de 9 locaties de belangrijkste logistieke draaischijf. Op deze locatie wordt er maximaal gebruikt gemaakt van alle beschikbare technieken. Zo worden operatoren bijvoorbeeld aangestuurd via voice terminals. Naast de klassieke barcode scanning gebeurt de identificatie van voorraadlocaties ook via RF-tags, waardoor de foutenmarge bijna tot nul herleid wordt.
Data-M maakt voor dit WMS gebruik van een zelf ontwikkelde oplossing die qua functionaliteiten binnen de voedingsbranche bijzonder goed scoort.

Realisatie Data-M bij What's Cooking?

Leveringen aan de hoogste standaarden 

De klanten van What's Cooking? vragen het uiterste qua flexibiliteit en snelheid. Dit is maar mogelijk dankzij een performant logistiek platform. Cruciaal voor What's Cooking? is dat het met het WMS van Data·M zijn logistieke flows perfect heeft kunnen afstemmen op de eisen van de klant. Doordat Data-M aan de bron zit van de geleverde oplossing, verzorgen wij ook zelf de nodige service. De hoge kwaliteit aan dienstverlening van What's Cooking? aan zijn klanten wordt iedere dag opnieuw mogelijk gemaakt dankzij de jarenlange goede samenwerking met Data-M.

Realisatie Data-M bij What's Cooking?

Data-M nv
Jozef Buyssestraat 72, B-9230 Wetteren
+32 (0)9 366 17 73 | info@datam.be
© Copyright Data-M nv  -  Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Cookiebeleid