Home / Diensten

Diensten - Consultancy

Diensten van Data-M

Consultancy

De tijd nemen om uw business te leren kennen

In eerste instantie trachten we door het stellen van de juiste vragen een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw onderneming.
De kennis en de ervaring van onze consultants is daarbij doorslaggevend.
In samenspraak wordt er gezocht naar een aangepaste en haalbare oplossing voor uw bedrijf.

Integratie

De beste oplossing is een geïntegreerde oplossing

Van uit de filosofie dat de klant maximaal gebruik wenst te maken van software die zo nauw mogelijk aansluit bij zijn behoeften, komt Data-M ook in contact met bedrijven waar een bestaande toepassing dient geïntegreerd te worden met onze eigen oplossingen. Wij integreerden onze toepassingen onder meer met externe websites, boekhouding modules van derden, gespecialiseerde planningsmodules en andere.

Opleiding

Data-M zorgt voor een intensieve opleiding

Snel en efficiënt leren u en uw medewerkers alle mogelijkheden van het systeem en de software kennen.
Dit verkort aanzienlijk de inloopperiode. Deze werkwijze laat u tevens toe de mogelijkheden van het programma op uw eigen tempo ten volle te leren benutten.
Voor pakketten nodigen wij de klanten uit naar ons eigen opleidingscentrum. U beschikt er over een PC en u kan er zich, onder begeleiding van onze instructeurs, ongestoord vertrouwd maken met het hele systeem.
Opleiding voor aanpassingen op maat verzorgen wij ter plaatse.

Support

Deskundig supportteam met uitgebreide ondersteuning

Data-M beschikt over een intern opvolgingssysteem waarbij iedere supportvraag van de klant onmiddellijk geregistreerd wordt in een call. Via deze call worden, indien nodig, de vragen naar een tweedelijnshulp doorgespeeld. Op ieder moment beschikken wij zo over een overzicht van de openstaande calls per klant of per soort vraag. Dit garandeert u dat geen enkele van uw vragen verloren gaat en dat u een snelle feedback en oplossing mag verwachten.
Data-M garandeert u via een onderhoudsovereenkomst dat uw standaardsoftware voortdurend evolueert met de wijzigende behoeften van de markt. U beschikt na jaren samenwerking nog altijd over de meest up-to-date programma's.