Software modules

CRM

“Calls” is de naam van onze Customer Relationship Management module. Dit is een item dat door één of meerdere personen binnen uw organisatie dient opgevolgd te worden. Hiermee genereert u meer structuur en transparantie binnen uw organisatie en heeft u praktische en dagelijkse overzichten en controles met betrekking tot (potentiële) klanten en leveranciers. Calls worden zowel gebruikt voor bezoekrapporten van verkopers als voor de opvolging van betalingen, opdrachten, klachten, stalen, enz.

CRM van Data-M

ERP

Uw aankoop- en verkoopadministratie, voorraadbeheer en productie kunnen op een snelle en efficiënte manier beheerd worden. Onze ERP is performant, eenvoudig in gebruik en kan gepersonaliseerd worden per gebruiker. Hierdoor heeft iedereen een duidelijk overzicht van de gewenste data. Alle data kan eenvoudig opgevolgd worden en alle wijzigingen hiervan zijn traceerbaar.ERP bij Data-M

WMS

Dankzij ons Warehouse Management System centraliseert u alle informatie over het voorraad- en stockbeheer. Door gebruik te maken van mobiele scanners worden de in- en uitkomende goederen geregistreerd en blijft u perfect op de hoogte van de locatiewijzigingen in het magazijn.
De planning en het beheer van het transport wordt door deze module gedigitaliseerd en kan al dan niet automatisch aangestuurd worden.WMS van Data-M

Financieel

Volledig aansluitend op het CRM en ERP, kan onze boekhoudsoftware perfect worden geïntegreerd. Dankzij de verschillende functionaliteiten zoals financiële verrichtingen, journaalposten inboeken, BTW-aangiftes en listings genereren, financiële documenten opstellen en digitaliseren, Intrastat, … biedt Data-M een volwaardig en personaliseerbaar boekhoudprogramma aan. Het betalingsgedrag (Days Sales Outstanding) kan via een overzicht meteen geraadpleegd worden. 


Boekhouding van Data-M

Web app

De Data-M web app sluit aan bij onze interne toepassingen en maakt gebruik van dezelfde data. Deze draait in een actuele browser en is, zonder lokale installatie op een toestel, overal beschikbaar.
In tegenstelling tot native apps is de Data-M web app niet afhankelijk van een specifiek besturingssysteem (Android of iOS). Het is responsive en kan dus gebruikt worden op zowel pc’s, tablets, hybride toestellen als op smartphones. 

Web App van Data-M

Hardware

Data-M zoekt naar de beste uitrusting die compatibel is met de software. U wordt dus niet verplicht om voor uw servers, netwerkbeveiliging, mailverkeer en firewall nog een derde partij in huis te halen. Wij installeren, implementeren en onderhouden ook de hardware en netwerken binnen uw organisatie. Een betrouwbaar back-up systeem en de controle daarvan is een item dat bij Data-M altijd de grootste zorg wegdraagt.

Hardware bij Data-M

Sectorspecifiek

Data-M beperkt zich niet tot één bepaalde doelgroep om de software verder te ontwikkelen. We hebben door onze nauwe samenwerking met een aantal klanten specifieke branchemodules kunnen ontwikkelen
(bv: voor de tegel- en bandensector). Deze modules werden over de jaren heen steeds verder geoptimaliseerd in functie van de specifieke noden van bedrijven binnen deze branches. Ook voor uw branche kan er op maat van uw bedrijf software worden ontwikkeld.

Branchemodules bij Data-M

Maatwerk

Maataanpassingen, groot of klein, kunnen het verschil maken. Met een software die zich aanpast aan wat u als bedrijf uniek maakt, kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten. Als u dat wenst, dan kunt u er dus voor opteren om uw software te laten aanpassen aan uw bedrijfsprocessen, en niet omgekeerd. Dankzij duidelijke afspraken over timing en budget zult u ook wat dat betreft niet voor verrassingen komen te staan.

Maatwerk bij Data-M

Data-M nv
Jozef Buyssestraat 72, B-9230 Wetteren
+32 (0)9 366 17 73 | info@datam.be
© Copyright Data-M nv  -  Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Cookiebeleid