CRM

Een 360°-overzicht van al uw relaties:
klanten, leveranciers, prospecten, orders en leveringen, financiële info, ...

Beheren van de contactgegevens en -personen van uw klanten, instellen van de betalingscondities en kredietlimieten. Raadplegen van openstaande documenten (offertes, orders, leveringen, facturen, ...). Toekennen van kortingen per klant of groep. Mogelijkheid tot integratie met Companyweb.

Opstellen en coördineren van opdrachten, opvolgen van prospecten, inkijken van klantenhistorieken, genereren van bezoeksrapporten van verkopers. Vermijd hiermee verschillende papieren "to do" lijstjes.
Onze module "calls" zorgt zeker voor een meerwaarde. 

CRM van Data-M

Beheren van contactgegevens leveranciers, instellen van betalingscondities en kortingen, status opvolgen van bestellingen en betalingen. Controleren van inkomende leveringen en opzoeken van producthistorieken.

Genereer zelf uw rapporten met de financiële gegevens van uw klanten of leveranciers. Stel overzichten op van uw prijswijzigingen bij leveranciers of aantal orders van uw klanten.
Er zijn tal van rapportagemogelijkheden, zonder externe tools hiervoor in te schakelen. 

Archiveer alle nodige informatie van uw
klanten of leveranciers in 1 digitaal systeem

Map per relatie

Bewaar alle nodige documenten zoals prijslijsten, afbeeldingen, verslagen, etc. in een bijhorende map van uw klant, prospect of leverancier. U hoeft dus niet meer na te denken waar u deze informatie ooit heeft bewaard.

Digitaal archiveren

Gelinkte bestanden

Link documenten zoals foto's, presentaties of zelfs mails aan de juiste relatie of order.
Op deze manier kunnen uw medewerkers deze informatie al dan niet raadplegen. De mailbox hoeft hierdoor geen archief meer te zijn.
Lees meer...

CRM-software voor uw kmo

De snelste manier om de voordelen van Data-M voor uw onderneming te kunnen inschatten is nog altijd een rechtstreeks gesprek.
Dat kan zowel bij ons, bij u of via een video call.

Data-M nv
Jozef Buyssestraat 72, B-9230 Wetteren
+32 (0)9 366 17 73 | info@datam.be
© Copyright Data-M nv  -  Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Cookiebeleid