Home / Referenties / Getuigenissen / Lambrechts

Getuigenissen / Lambrechts

Lambrechts

"We zijn een onderneming die het moet hebben van een correcte en professionele dienstverlening, en dat verwachten we in de eerste plaats ook van onze softwarepartner. Data-M maakt dat al 15 jaar waar voor ons. Belangrijk is dat Data-M er voor zorgt dat onze oplossing mee evolueert, zonder dat we ons daar zelf veel over moeten bekommeren."

De klant

Lambrechts Tuinmachines is een familiebedrijf waar ondertussen de derde generatie aan het roer komt te staan. Naast de verkoop van merken zoals Honda, Stihl en Viking heeft de onderneming in de regio Leuven een stevige reputatie opgebouwd door haar eigen hersteldienst.   Lambrechts

De oplossing van Data-M

In 2003 koos Lambrechts voor Data-M. Alhoewel het aantal gebruikers beperkt is tot een kleine 10-tal, werkt de klant met grote aantallen verkoopproducten en wisselstukken. Om tijd te besparen werden de catalogi van de belangrijkste leveranciers gekoppeld aan het eigen productenbestand. Daardoor verlopen prijsupdates automatisch. Recent verhoogde Lambrechts zijn efficiƫntie door niet alleen wisselstukken, maar ook werkuren online via scanning te registeren.