Home / Producten / Software op maat

Software op maat - Maatwerk - Maatsoftware

Wie is er bang van maatwerk?
Met een goed plan bouwt u zo strak dat u er rustig van wordt.

Keuze standaardmodules en software op maat voor kmo

Een aantal bedrijven vindt vandaag zijn gading in de standaardmodules die op de markt beschikbaar zijn. Andere kmo’s opteren er voor om hun bedrijfsprocessen niet aan te passen aan een softwarepakket, maar vragen dat de maatsoftware zich met zo weinig mogelijk compromissen aanpast aan de bestaande bedrijfsprocessen. Beide opties zijn verdedigbaar en voor beide type klanten staat Data-M open.

Alleen lijken sommige bedrijven soms wat schrik te hebben van het woord maatwerk. Er zijn in de markt inderdaad gevallen bekend waar customizing is ontspoord in onvoorziene budgetten of in moeilijk of niet te onderhouden toepassingen. Wij houden er aan om duidelijke afspraken te maken over budget en timing. Het is daarbij van het grootste belang dat u beroep kunt doen op een team met ervaring.

Traditie in maatwerk software en maatsoftware

Bij Data-M hebben we een traditie van software op maat die eerst goed geanalyseerd wordt, binnen budget geïmplementeerd wordt, en achteraf grondig gedocumenteerd is. Qua documentatie kunt u bovendien gebruik maken van de hulpfunctie die u toelaat om binnen het programma ook zelf informatie toe te voegen over de betekenis van velden of procedures.

In geen geval staat bij Data-M de software op maat de evolutie van uw pakket in de weg. Dit is immers de essentie van de zaak. Ons engagement bestaat er dan ook in dat onze oplossingen kunnen blijven evolueren, ook als ze uitgebreid zijn met maatwerk.