Home / Bedrijf / Profiel

Profiel

Data-M ontwikkelt, commercialiseert en implementeert administratieve toepassingen voor de kmo-markt.

Gevestigd in Wetteren is Data-M over een periode van meer dan 20 jaar geleidelijk uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de IT-markt.

Data-M

Via onze totaaloplossingen spelen wij met groeiend succes in op de voortdurende veranderingen waarmee de kmo's vandaag geconfronteerd worden.

Wij bieden een geïntegreerd en modulair softwarepakket aan dat beantwoordt aan de noden van talloze ondernemingen. De kern van die oplossing bestaat uit modules met een brede waaier aan financiële, ERP en CRM functionaliteiten.

De implementatie van onze standaardmodules kan gepaard gaan met maatwerk. Op die manier stemmen wij onze software perfect af op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Onze klanten situeren zich zowel in de distributie als in productieomgeving of in de servicesector. Sinds 1991 is het aantal bedrijven dat Data-M als zijn vaste IT-partner kiest gegroeid tot meer dan 200. Vandaag bieden wij met een 20-tal gemotiveerde medewerkers continuïteit en vernieuwing aan deze kmo's, en dit in een steeds sneller evoluerende markt.

Think global, act local geldt ook voor Data-M als software-partner. Belgische klanten die ‘globaal’ denken kiezen resoluut voor ons als een lokale partner die weet in te spelen op hun specifieke behoeften en groei-ambities. Onze lokale verankering maakt dat we perfect geplaatst zijn om uw bedrijfscultuur en noden juist in te schatten. Bigger is daarbij niet altijd better. Een betere inleving en een grote betrokkenheid zijn dat wel.